O Istorie a Mărțișorului

În 1 martie am încheiat Tema „O Istorie a Mărțișorului” desfășurată în cadrul programului educațional Muzeu Viu, implementat de Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Dorim să le mulțumim tuturor celor care au răspuns pozitiv la această provocare: clasei a I a de la Școala George Coșbuc, Baia Mare, și doamnei învățătoare Gabriela Câmpian, doamnelor învățătoare Florina-Mihaela Nemet și Monica Liliana Papp împreună cu copii din clasele a I a și a II-a de la Școala Gimnazială Baia Sprie. Elevilor de la Școala Dimitrie Cantemir din Baia Mare, clasa a II-a C alături de doamna învățătoare Monica Smical, clasa a II-a D îndrumați de doamna Ioana Zubașcu, clasa a III-a B alături de doamna Dana Cosma și elevii clasei a IV-a D, împreună cu doamna Voichița Buda. De la Școala Avram Iancu din Baia Mare, i-am avut alături pe copii din clasa III-a A alături de doamna învățătoare Ioana Coza și pe elevii claselor a IV-a A îndrumați de doamna Luminița Bălan și clasa a IV-a B alături de doamna Sonia Corpodean. Nu în ultimul rând micuților de la Grădinița de Artă alături de doamnele Simona Costin și Lucia Oltean, elevilor din clasa a II de la Școala Nicolae Iorga, Baia Mare, împreună cu doamnele Vanda Selek și Natalia Onișe și clasa a IV-a C de la Școala Nichita Stănescu, Baia Mare, însoțiți de doamna învățătoare Antonela Căprar.

Împreună am realizat 262 de felicitări și mărțișoare, am scris rânduri frumoase pentru ziua Mamei și ne-am jucat în spațiul special amenajat.

Vă mulțumim din suflet pentru participare, că ne-ați adus primăvara în suflet și zâmbetul pe chip, suntem fericiți că vă avem alături și sperăm să ne revedem la activitățile viitoare.

Cu drag Echipa Muzeului Viu: muzeograf Bogdan Bobînă, conservator Miorița Ștef, conservator Monica Ghiman , gestionar-custode Florentina Creț și Ancuța Bobînă voluntar.

 

Share This Post On