Drepturile Omului răsună la Bastionul Măcelarilor

Team for Youth Association vă invită sâmbătă 18 iulie 2015, între orele 18:00 și 22:00, la Bastionul Măcelarilor din Baia Mare, la un atelier de percuție inedit. Ateliul va fi susținut de Jean-Baptiste Manitou, muzico-terapeut, alături de publicul prezent la eveniment.
Scopul atelierului este familiriarizarea participanților cu intrumentele de percuție, lucrul cu acestea, sunetele specifice emise și asocierea cu diverse elemente din natură sau de altă origine. În cele 4 sesiuni se propun diverse metafore care fac legătura cu scopul, obiectivele, valorile, funcțiile și dinamica unui grup și, în particular, cu grupul din care fac parte membrii.
Sesiunile atelierului, denumit de artist “The Treasure of the Sacred Tribe”, sunt după cum urmează: The sounds of the tribe, Tribe spirits, Research of our shaman/new skills/potential/resilience, Heart of the Wiseman.
Atelierul permite cunoașterea participanților prin intermediul sunetelor, identificarea propriei poziții în grup, poziționarea față de ceilalți membri ai grupului, identificarea diadelor și triadelor din grup și lucrul pe armonizarea cu grupul. Sesiunile pun accent pe abordarea elementelor esențiale funcționării unui “trib vechi” și integrarea acestora în optimizarea funcționării grupului participant. În sesiuni se abordează conceptul de leadership, facilitând experiențe prin care membrii grupului pot prelua conducerea.
La intrare veți avea ocazia să expediați o carte poștală unui prieten, așa că nu uitați să luați cu voi adresa lui de corespondență. Veți putea achiziționa timbrul de la organizatori, iar cartea poștală o primiți cadou, tot de la ei. Cărțile poștale au fost realizate de o echipă de 12 voluntari internaționali, în cadrul proiectului “Carnaval Plus” și au ca temă drepturile omului.
“Drepturile Omului răsună la Bastionul Măcelarilor” este un eveniment de diseminare în cadrul proiectului “Carnaval Plus”, un Serviciu European de Voluntariat, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+ și implementat de Team for Youth Association în perioada septembrie 2014 – mai 2015.

drepturile_omului