MUZEUL VIU ÎNCEPEEEEEEEE!

Cum vedem primele semne ale primăverii, cum dăm și noi startul la programul de educație muzeală “Muzeul Viu”!

Rugăm cadrele didactice interesate să ne trimită un email în care să ne precizeze instituția de învățământ în cadrul căreia activează, clasa la care predau momentan, numărul elevilor, precum și dacă în clasă există elevi cu C.E.S. (dacă da, rugăm să ni se precizeze natura și gradul afecțiunii). Participarea unei clase de elevi la o activitate este condiționată de înscrierea în prealabil la adresa de email muzeulviumm@gmail.com. Locurile sunt limitate (5 pentru fiecare nivel școlar).

Fiecare activitate este concepută în conformitate cu cerințele educaționale naționale potrivite nivelului elevilor. Durata unei activități este de 90 de minute. Taxa de participare / elev este de 4 lei. Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la adresa de email muzeulviumm@gmail.com. Pentru noutăți legate de programul nostru vă rugăm urmăriți pagina de Facebook Muzeul Viu.

Activitățile vor avea loc la sediul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș din strada Monetăriei 1-3, Baia Mare. Calendarul de desfășurare va fi stabilit ulterior de comun acord.

Vă așteptăm cu drag,
Oana, Monica și Gabi!

Share This Post On
?>