Programul educațional ,,Muzeul Viu”

În săptămâna 15.10 – 19.10.2018 pragul muzeului a fost trecut de 161 de copii care au participat la programul educațional Muzeul Viu.

Ne-am bucurat de prezența preșcolarilor de la Grădinița de Artă din Baia Mare, grupele mari A și B, coordonate de doamnele educatoare Floroiu Georgeta, Sava Lidia, Rodica Moldovan și Onea Dorița.

Elevii cls. a V-a B ai școlii gimnaziale „Dr. Victor Babeș” din Baia Mare, împreună cu doamna profesoară Babiciu Silvia.

Cls. a VI-a de la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” împreună cu doamna dirigintă Cadar Maria și doamna profesoară Manu Rodica.

De la Grădinița „Genesis” din satul Săsar, com. Recea, au venit preșcolarii din grupa mare împreună cu doamna educatoare Rusz Daniela.

Elevii din clasele a II-a B și a III-B de la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” au venit însoțiți de doamnele învățătoare Cosma Dana și Ioana Zubașcu.

Copiii din clasa a II-a A, de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, ne-au vizitat însoțiți de doamnele învățătoare Selek Vanda și Onișe Natalia.

Micilor vizitatori li s-a prezentat Expoziția de Arheologie, după care au putut viziona o serie de filmulețe și imagini privind viața oamenilor din preistorie, despre vânătoare și alte activități. Odată ce și-au însușit cunoștințele, micuții artiști au fost îndrumați sa-și realizeze propriul mamut și să modeleze vase din lut în cadrul atelierelor ce au însoțit aceste activități.

 

Share This Post On