Programul educațional Muzeul Viu, săptămâna 12.11.-15.11.2018

În această săptămână (12.11.-15.11.2018), în cadrul programului educațional Muzeul Viu am făcut ultimele călătorii în lumea vânătorilor – culegători din paleolitic alături de copiii de la Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir din Baia Mare, clasa a III- a D, coordonați de doamna Lodin Elena Cristina și de elevii claselor a I-a A și B de la Școala Gimnazială Nr. 18 din Baia Mare, alături de doamnele Darolți Amalia și Șiluman Ionela.

Cu cei care ne-au revizitat, am călătorit pe tărâmul primilor agricultori și crescători de animale unde au apărut primele orașe și ne-am inițiat în tehnica olăritului. De la Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir din Baia Mare, ne-au vizitat copiii clasei a III-a B, alături de doamna Cosma Dana, clasa a II-a B împreună cu doamna Ioana Zubașcu. Ne-am bucurat de prezența copiilor de la Școala Gimnazială Nichita Stănescu din Baia Mare, clasa a IV-a C, coordonați de doamna Căprar Daniela și elevii clasei a II-a de la Școala Gimnazială Nicolae Iorga din Baia Mare alături de doamnele Selek Vanda și Onișe Natalia.

Le multumim cu această ocazie pentru experiența plăcută și am rămas plăcut surprinși de talentul copiilor în tehnica olăritului.

Share This Post On