Reguli de vizitare la muzeu în starea de alertă

Pentru siguranța publicului vizitator și a personalului angajat al Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, vizitarea expozițiilor se va face cu respectarea măsurilor din Ordinul nr. 2855/830/2020 emis de Ministerul Culturii și Ministerul Sănătății privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS- CoV-2, pe care vizitatorii trebuie să le respecte:

‼️Accesul publicului vizitator în muzeu este permis numai cu purtarea măștii (medicale/non-medicale), după utilizarea covoarelor cu dezinfectant pentru încălțăminte de la intrare și cu respectarea distanțării de minim 2 m între oricare două persoane.

‼️La intrarea în muzeu se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecții respiratorii (tuse, strănut). Vizitatorii care refuză să le fie verificată temperatura cu instrumentele specifice noncontact nu vor avea acces în instituție.

‼️Vizitatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea în muzeu.

‼️Fluxurile de vizitare vor fi unidirecționale pentru facilitarea menținerii distanței fizice, iar timpul de vizitare va fi limitat la un interval de timp de două ore.

‼️Spațiul de intrare va fi separat de cel de ieșire.

‼️Asigurăm o vizitare tip circuit fără ca vizitatorii să se intersecteze.

‼️Grupurile de vizitatori, tururile ghidate, evenimentele publice și/sau private sunt restricționate.

Vă așteptăm cu drag! 🙂

Share This Post On